De zomer komt eraan. Bij uitstek de tijd voor een (innerlijke) reis.
 
Ga je mee op reis?
 
De zomer is bij uitstek een tijd om te Questen.

Een Queste is het verkennen van een vraag, als in een zoektocht. Je maakt een innerlijke reis en je onderzoekt, vergroot je perspectieven en houdt de vraag een tijdje bij. Je speelt er mee, laat je inspireren en zoekt de verstilling op. Het vergroot je innerlijk kompas èn je creatief leiderschap.

Zij gingen je voor.

"Als ik lang genoeg de tijd en de ruimte neem om in het onbekende te blijven, komt er vanzelf creativiteit naar boven. Het zit er, maar heeft soms wat meer tijd nodig om tot uiting te komen en daar moet ik op vertrouwen. In de Queste leer je met behulp van opdrachten te vertragen en te verstillen, waardoor je meer over jezelf te weten komt."
Inge van Baaren, leerkracht en schoolleider in opleiding


In de QUESTE Durf te doen wat onbekend is, sta je stil bij wat voor jou bekend is en vertrouwd is. En je leert (nieuwe) richting te vinden & nieuwe keuzes maken.

"Ik kan heel makkelijk versnellen. Durven wachten en vertragen heb ik moeten leren. Door de vragen in de Queste, maar ook door de oefeningen en inspiratiebronnen, vergroot ik mijn perspectief en zie ik dat er zo veel meer mogelijk is dan mijn snelle actie."
Joost Heemskerk, directeur samenwerkingsschool Emmaüs


Zoals dat gaat in een creatief proces ga je nieuwe verbindingen maken, bewust & onbewust. Je krijgt nieuwe inzichten die je verder helpen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.


"Al enige tijd was ik zoekende naar een geschikte volgende stap in mijn carrière. Door mee te doen met de Queste ben ik mij een stuk bewuster geworden van hoe zo’n proces verloopt. Het was onvermijdelijk dat ik vast liep. Zo gaat dat voor mij in het onbekende. Ik durf nu beter stappen te nemen die me ondersteunen in de richting waar ik heen wil."
Tom van Eck, fysiotherapeut, trainer & zorgspecialist
 


Doordat je in de Queste je eigen keuzes maakt in wat je wel en niet doet ben je vrij in of je er veel of weinig tijd in wil stoppen. Je vindt je eigen ritme en je eigen weg.
We nodigen je van harte uit om met ons mee op reis te gaan.


 
Hartelijke groet,

namens het team van Ruimtehouders
Hilde Swets
Je hebt je geabonneerd op deze tips, verhalen en eye-openers via onze website, of doordat je een training hebt gevolgd. Je afmelden voor alle e-mails kan natuurlijk. Dan hoor je niets meer van ons. Klik daarvoor op deze link: uitschrijven

Voeg hilde@ruimtehouders.nl toe aan je contactpersonenlijst, dan komen onze mails niet in Ongewenste mail.

Ruimtehouders, Utrechtsestraatweg 23A, 3445 AL Woerden, Nederland

Email Marketing door ActiveCampaign